Zielona perła

Zielona perła uprawiana jest w Chinach. Do jej produkcji używa się wyłącznie młodych listków, które zwijane są w maleńkie kuleczki i delikatnie aromatyzowane płatkami jaśminu. Po zaparzeniu w temperaturze 80°C kuleczki herbaty efektownie rozwijają się, uwalniając świeży aromat jaśminu. Smak zielonej perły jest niezwykle delikatny i subtelny, bez goryczki. Polecam na specjalne okazje.
Zielona Perła

Zielona Perła

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s